Alla kan göra ett val

Helt ren hudvård är viktig för din kropp och hälsa. Kroppen största organ, huden, suger in och distribuerar alla de ämnen du applicerar i ansiktet, på läpparna, kroppen, armhålan osv. Dessa ämnen förs vidare till lever, njure, hjärna, fortplantningsorgan osv.

De industriella strukturerna är ännu inte de samma för ett maximalt ekonomiskt genomslag på våra produkter då råvarorna handplockas på särskilda odlingar vid olika tillfällen beroende på mognadsgrad. Mognadsgraden avgörs i sin tur av vädrets och jordmånens förutsättningar som naturen ger. 

Ett exempel är Damskusrosens fantastiska egenskaper. En egensinnig ros som plockas vid exakt rätt tillfälle och har stora krav på varsam hantering. Detsamma gäller övriga ingedienser som örter, blommor och blad.

Vårt mål är att ge dig möjlighet att välja hudvårdsprodukter som ger en skön känsla av välmånde skönhet och tillfredsställelse med maximal effekt och resultat av ditt val.

Naturlig hudvård från Adrienne Feller ger dig bästa möjliga pris och prestanda. Du betalar för en hållbar kropp, planet och omsorgsfull produktion.

Välkommen!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen