Näringsterapeuten

Inom kost och näringsterapin hjälper vi dig att hitta bra näring direkt från maten, men ibland under vissa perioder i livet kan vi behöva komplettera med kosttillskott för att uppnå en balans i kroppen.

Vi mäter alltid dina nivåer av olika vitaminer, mineraler, aminosyror och fettsyror innan vi ger dig någon typ av rekommendation. Det kan handla om att lägga om vissa kostvanor, stärka upp med vissa näringsämnen under en period eller behov av mer fysisk aktivitet.

Hur går det till?

När du kommer på ditt första besök gör vi alltid en grundlig anamnes gällande din hälsa, kost, motion, arbete, stress, fritid med mera. En näringsterapeut har utbildning inom näringsfysiologi, klinisk nutrition och hälsosam matlagning och livsstil för att förbättra hälsa och höja livskvalitet.

Bon by Nature jobbar med näringstillskott från Egenvårdspoolen och Lamberths. Det är produkter som är framtagna för utbildade näringsterapeuter. Här finns möjlighet att stötta kroppen på många fantastiska sätt.

Du som kund ska alltid känna dig trygg med våra rekommendationer och våra produkter. Ge dig själv en friskare, gladare och mer harmonisk kropp i balans.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå