QRMA

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att övervaka dina vitaminer, aminosyror och fettsyror i kroppen? Med QRMA-teknologi kan vi ge dig en korrekt avläsning av dina nuvarande nivåer och jämföra dem med hälsosamma referensintervallen.

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att övervaka dina vitaminer, aminosyror och fettsyror i kroppen? Med QRMA-teknologi kan vi ge dig en korrekt avläsning av dina nuvarande nivåer och jämföra dem med hälsosamma referensintervallen. På två minuter kan vi med QRMA mäta kroppens status av vitaminer, aminosyror och fettsyror för att se om de ligger inom rätt referensvärden. Finns det obalanser kan vi hjälpa dig med koständringar och ibland behövs även kosttillskott för att återställa balansen i din kropp.

Bon by Nature jobbar mycket med mag- och tarmproblem då 80% av immunförsvaret sitter här och med dagens kost och vår livsstil så är det många som får problem med just mag- och tarmkanalen. Det finns många sätt att stärka och läka ett matsmältningssystem som är i obalans. En frisk mage ger en glad kropp och knopp. Genom att främja en hälsosam tarm kommer din kropp och själ att känna sig lyckligare och mer motståndskraftig. Låt oss hjälpa dig att uppnå optimal hälsa genom personlig vägledning och stöd.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå